Concert punk per l’autogestió de l’Ateneu!

El pròxim dissabte 5 de març a les 19:00, l’Ateneu organitza a la sala Ocho y Medio d’Alacant un concert amb les bandes Autochoque, Ostiazo en la boca, Ratas del Vinalopunk i Los Kostra. La finalitat és divulgar un missatge crític a la part que ajudar a autofinançar l’espai de l’Ateneu. Veniu a disfrutar i … More Concert punk per l’autogestió de l’Ateneu!

Xarrada-debat (4/3/2022): «Contra la guerra capitalista»

El pròxim divendres 4 de març a les 19:00 tindrem a l’Ateneu una xarrada-debat organitzada per proletàries internacionalistes sobre el conflicte que s’està donant a Ucraïna per la invasió russa des d’una perspectiva anticapitalista, antiimperialista i de lluita de classes. Us convidem a assistir i participar! ¡PROLETARIOS EN RUSIA Y EN UCRANIA! EN EL FRENTE … More Xarrada-debat (4/3/2022): «Contra la guerra capitalista»

Xarrada-debat (18/02/2022): Conflicte en Ucraïna

Aquest divendres 18 de febrer a les 20:00 les companyes d’ Alacant Antifa organitzen a l’Ateneu una xarrada-debat sobre el conflicte a Ucraïna amb Ángeles Díez, doctora en ciències polítiques i sociologia, membre del FAI (Front Antiimperialista Internacionalista). Quines són les claus? Que interessos hi ha darrere? Us convidem a assistir i participar!

Xarrada (11/02/2022): Encuentro violencia machista en el fútbol

Les companyes de Komando Khaled amb la col·laboració d’Acacia (equip de futbol sala popular) organitzen aquest divendres 11 de febrer a les 20:00 a l’Ateneu una xarrada-debat sobre les agressions masclistes sofrides per les dones dins de l’àmbit esportiu, centrant-se principalment en la figura de l’àrbitre. Animeu-vos a vindre i participar en el diàleg! Desde … More Xarrada (11/02/2022): Encuentro violencia machista en el fútbol

Xarrada (12/02/2022): «La lluita per la protecció del Xarco»

El pròxim dissabte 12 de febrer tindrem a l’Ateneu una xarrada impartida per la gent de l’Assemblea Municipalista de La Vila Joiosa i de l’Ateneu Popular Les Casetes sobre la seva lluita per protegir El Xarco, un dels pocs llocs de la Marina Baixa que resisteix a l’espoli immobiliari del patrimoni natural comú. Veniu a … More Xarrada (12/02/2022): «La lluita per la protecció del Xarco»

Tallers Creatius a l’Ateneu: Dibuix, disseny, còmic…

A partir del dijous 3 de febrer comencen a l’Ateneu els tallers creatius impartits pel company Sergi (illustietor) on tractarem d’explorar diferents sensibilitats, mitjos i tècniques artístiques perquè cadascú sigui capaç d’encontrar la que més li agrade i desenvolupar-la en companyia al seu gust i ritme. Tots els dijous, de 18:30 a 21:00 en l’Ateneu … More Tallers Creatius a l’Ateneu: Dibuix, disseny, còmic…